Assistent accountant Konings Meeuwissen

JOUW FUNCTIE

De naam “Konings & Meeuwissen accountants en belastingadviseurs” zegt het al, want hier ligt onze basis. Maar wij gaan veel verder; we bieden een totaalpakket aan financiële diensten. We adviseren onder andere over het slimmer en eenvoudiger inrichten van de administratie, over investeringen en de financiering daarvan, de structuur van een onderneming, wet- en regelgeving, ontwikkelingen in de markt en landelijke ontwikkelingen. Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij de klant direct in contact staat met zijn persoonlijk adviseur. Iemand met veel kennis en ervaring die begrijpt dat iedere ondernemer anders is. Een adviseur die de andere specialismen kan inschakelen, wij geloven in korte lijnen en het bundelen van onze krachten!

Als assistent accountant ondersteun je jouw collega’s, begeleid je de junior assistent accountants en denk je mee over verbeterpunten en aanbevelingen voor de optimalisatie van de administratie van onze klanten. Jij bent degene die voor de klant belangrijke actuele ontwikkelingen signaleert en probeert in te springen op veranderingen. Dit vertaal je naar een passend advies. Voor jouw klanten ben je een belangrijk aanspreekpunt. Je onderhoudt het contact, je handelt vragen van klanten zelfstandig af en signaleert adviespunten die je doorgeeft aan de relatiemanager.

 

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • HBO/WO opleiding afgerond richting Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften;
  • Kennis van de software van Caseware en AFAS is een pré.

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat je past binnen ons team en onze werkwijze en dus beschikt over de volgende persoonlijke kenmerken:

  • Dienstverlenende instelling;
  • Gericht op kwaliteit;
  • Communicatief en commercieel vaardig;

 

Interesse?

Vanaf 24 uur.

Solliciteren? Stuur een email naar m.knoben@konings-meeuwissen.nl.

DIRECT SOLLICITEREN!