Corona

ETL CORONADESK

Wij helpen bij al uw vragen over uw onderneming i.v.m. het coronavirus, zowel op financieel, fiscaal als juridisch gebied. Neem contact op met uw eigen contactpersoon binnen ETL of met 070 – 8200272.

MAAK GEBRUIK VAN MAATREGELEN!

Onze nieuwsbrief ‘Maatregelen in verband met het Coronavirus en arbeidsrechtelijke en fiscale aandachtspunten’ vindt u hier.
Wij houden de nieuwsbrief up-to-date zodat alle laatste ontwikkelingen daarin worden meegenomen. Heeft u vragen naar aanleiding van onze nieuwsbrief, neemt u dan contact met ons op! We kunnen u helpen met het aanvragen van de maatregelen.

VRAAG ZONODIG VERLENGING VAN BIJZONDER UITSTEL VAN BETALING VOOR BELASTINGEN AAN

Gebruik dit formulier van de Belastingdienst voor het aanvragen van verlenging bijzonder uitstel voor inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting (BTW) en loonheffingen (mogelijk t/m 1 oktober 2021).  In sommige gevallen zijn aanvullende stukken vereist, bijvoorbeeld een verklaring van een derde-deskundige. Check altijd even bij uw adviseur!

REKENTOOLS NOW EN TVL

Maak ook gebruik van de handige rekentools voor de NOW en de TVL voor de berekening van een indicatie van het voorschotbedrag dat u kunt aanvragen.

ETL Rekenhulp NOW 2
ETL Rekenhulp NOW 3 – 4e en 5e tranche
ETL Rekenhulp TVL 1
ETL Rekenhulp TVL Q1 2021