HR Adviseur / Loonadministrateur NBC Eelman & Partners

JOUW FUNCTIE

NBC Eelman & Partners (kantoren in Den Helder en Den Burg – Texel) beschikt over een brede deskundigheid op het gebied van accountancy, fiscale zaken en personeels- en loonadministraties. Met ruim 40 enthousiaste medewerkers bedienen wij landelijk een veelzijdigheid aan klanten in diverse sectoren. Wij staan dicht bij de klant en persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. Ons team zoekt versterking: dit is je kans om deel uit te maken van deze informele en open organisatie.
In de functie van HR Adviseur / Loonadministrateur ben je verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten op het gebied van HRM, sociale zekerheid, loonheffingen en casemanagement. Je gaat proactief op zoek naar de behoefte van de klant en vertaalt dit in concreet advies, afgestemd op onze dienstverlening. Je bouwt graag aan relaties en treedt op als sparringpartner.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Wij zoeken een kandidaat met minimaal een HBO opleiding en ervaring in een soortgelijke functie, die het leuk vindt om veel klantcontact te hebben. Als je houdt van aanpakken, stressbestendig en communicatief vaardig bent en zoekt naar een uitdagende functie dan willen wij graag met je in contact komen!

ARBEIDSTIJD

Wij bieden je een uitdagende positie van 24 – 40 uur met de mogelijkheid om verder door te groeien. Je wordt onderdeel van een organisatie met een veelzijdigheid aan klanten. Onze organisatie kenmerkt zich door de laagdrempelige cultuur waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.
Pas jij perfect in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar hr@nbceelman.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gaby Boumans (06-41191747) of Sandra Koning (06-11775437).

DIRECT SOLLICITEREN!