070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Specialisaties

Mediabedrijven

Ontzorg Je Mediabedrijf

Projectadministratie en Meer door ETL

Voor mediabedrijven is het essentieel om volledig op creatieve projecten en deadlines te kunnen focussen, zonder afgeleid te worden door de complexiteit van financiële administratie. ETL neemt deze zorg uit handen door niet alleen je projectadministratie nauwkeurig bij te houden, maar ook door proactief financieel advies te bieden. Zo kan jij je met volle overgave richten op wat echt telt: jouw projecten succesvol afronden.

Als financieel adviseur kijken we verder dan de cijfers. We voorzien jou van voortdurend inzicht in zowel de financiële risico’s als de groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Maar onze ondersteuning stopt niet bij financieel advies. We bieden ook expertise op het gebied van juridische vraagstukken, personeelsmanagement en ICT-oplossingen. Bovendien staat onze afdeling Corporate Finance klaar om je te begeleiden bij fusies of het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Weten waar uw bedrijf momenteel staat en welke kansen er zijn om verder te groeien? Neem contact met ons op en ontdek hoe ETL jouw mediabedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Contact

Wil je meer informatie of kunnen wij iets voor je doen?

Vul je contactgegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Algemene verordening gegevensbescherming

Verantwoordelijk: ETL NEDERLAND
Doel: Verzamelen van persoonsgegevens om aan uw verzoek te kunnen voldoen.
Legitimatie: toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: Er worden geen gegevens overgedragen aan derden, behalve wettelijke verplichting.
Rechten: toegang tot, rectificatie of verwijdering van de gegevens, evenals andere rechten, zoals uitgelegd in de aanvullende informatie.