070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Juridische Dienstverlening

Snel en begrijpelijk juridisch advies voor mkb-ondernemers

Bij ETL Accountants & Adviseurs werken juridische adviseurs die gereed staan om MKB-ondernemers te ondersteunen.

Denk daarbij aan alles wat voor jou als MKB-ondernemer belangrijk kan zijn op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, problemen met klanten of leveranciers. Wij regelen het voor je.

Wij zijn gespecialiseerd in juridisch advies aan mkb-ondernemingen in verschillende branches (handel, medisch, horeca, bouw, e-commerce etc.) We adviseren je bijvoorbeeld bij het opstellen van overeenkomsten en het oplossen of juist voorkomen van juridische geschillen en vraagstukken.

We zijn gespecialiseerd in ondernemersrecht. Denk aan arbeidsrecht, huurrecht en vennootschapsrecht. En we hebben ruime ervaring op het gebied van overnames, fusies en samenwerking.

En niet onbelangrijk: het uurtarief van onze bedrijfsjuristen is beduidend vriendelijker dan dat van de gemiddelde advocaat!

We kunnen je op juridisch gebied onder andere helpen met:

  • Arbeidsrecht: arbeidsovereenkomsten, ontslagprocedures, beëindigingsovereenkomsten
  • Huurrecht: huurovereenkomsten, huurprocedures
  • Ondernemingsrecht: Begeleiding, inrichting en oprichting onderneming, soort rechtspersoon/onderneming (ondermeer in kader van Flex BV), Aandeelhoudersovereenkomsten, VOF/maatschapsovereenkomsten, Koopovereenkomsten aandelen of activa/passiva, Fusies en overnames, Managementovereenkomsten, Arbeidsovereenkomsten DGA, Lening- en rekening courantovereenkomsten, Liquidatie en ontbinding rechtspersonen
  • Algemeen: koop-, geheimhoudings-, franchise-, detacherings-, consignatie-, agentuur-, free lance-, stamrecht-, licentie-, pandrecht-, borgtocht-, sponsorovereenkomsten, algemene voorwaarden en contracts- en schuldovernames.

Contact

Wil je meer informatie of kunnen wij iets voor je doen?

Vul je contactgegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Algemene verordening gegevensbescherming

Verantwoordelijk: ETL NEDERLAND
Doel: Verzamelen van persoonsgegevens om aan uw verzoek te kunnen voldoen.
Legitimatie: toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: Er worden geen gegevens overgedragen aan derden, behalve wettelijke verplichting.
Rechten: toegang tot, rectificatie of verwijdering van de gegevens, evenals andere rechten, zoals uitgelegd in de aanvullende informatie.