070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Specialisaties

Notariaat en advocatuur

ETL BNA

Accountancy Partner in Notariaat en Advocatuur

Gelegen in Baarn, staat ETL BNA Bureau Notariaat & Advocatuur bekend als het grootste gespecialiseerde accountantskantoor voor de juridische sector in Nederland. Onze expertise strekt zich uit over de unieke behoeften van notarissen, advocaten, en iedereen met ambities binnen deze vakgebieden. Wij zijn niet alleen up-to-date met landelijke en regionale ontwikkelingen in de branche, maar bieden ook inzicht en ondersteuning die verder gaat dan de standaard jaarrekening en fiscale aangiften.

Dankzij onze branchevergelijkingen, die wij gedurende het boekjaar opstellen, genieten zowel wij als onze klanten van een diep inzicht in de recente trends en ontwikkelingen. Bovendien staan wij klaar om te assisteren bij het creëren van realistische, gedetailleerde resultaat- en liquiditeitsprognoses, op maandbasis ingezoomd, die essentieel zijn voor de planning en het succes van uw onderneming.

Als jouw sparringpartner richten wij ons op de optimalisatie van bedrijfsprocessen, waarbij we de taal van de juridische branche vloeiend spreken en deze naadloos vertalen naar concrete, actiegerichte adviezen. Ben je nieuwsgierig naar hoe wij jou nog verder kunnen ondersteunen? Of het nu gaat om het opstellen van een ondernemingsplan, het verzorgen van jouw financiële administratie, of begeleiding bij fusies en overnames, bezoek onze speciale website op www.etl-bna.nl voor meer informatie.

Laat ETL BNA jouw gids zijn naar een efficiëntere en succesvollere praktijk in notariaat en advocatuur.

.

Contact

Wil je meer informatie of kunnen wij iets voor je doen?

Vul je contactgegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Algemene verordening gegevensbescherming

Verantwoordelijk: ETL NEDERLAND
Doel: Verzamelen van persoonsgegevens om aan uw verzoek te kunnen voldoen.
Legitimatie: toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: Er worden geen gegevens overgedragen aan derden, behalve wettelijke verplichting.
Rechten: toegang tot, rectificatie of verwijdering van de gegevens, evenals andere rechten, zoals uitgelegd in de aanvullende informatie.