070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Specialisaties

Medische beroepen

Jouw Medische Praktijk, Onze Zorg

ETL’s Specialistische Ondersteuning

Als medisch professional richt je je het liefst volledig op jouw vakgebied, zonder afgeleid te worden door de complexiteit van administratieve en regelgevende zaken. Bij ETL begrijpen we dat volkomen. Daarom kiezen steeds meer ondernemers in de medische sector ervoor om met ons samen te werken en te vertrouwen op onze gespecialiseerde expertise. Wij nemen de last van zaken zoals BIG-problematiek, de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA), omzetbelastingvraagstukken, en mogelijke herzieningen van jou over, zodat jij je kunt concentreren op jouw primaire werkzaamheden.

Onze diepgaande kennis en ervaring in de medische sector stellen ons in staat om jou niet alleen te begeleiden bij administratieve verplichtingen, maar ook bij complexere vraagstukken zoals overnames, aansluit- en ontvlechtingsproblematiek bij samenwerkingsverbanden, het vestigen van praktijken, en het regelen van fiscale, juridische, en loonadministratieve zaken. Ons doel is om jou een zorgeloze ondernemingservaring te bieden, waarbij je je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw patiënten en jouw praktijk.

Wil je ook jouw focus houden op jouw medische beroep, terwijl wij de rest verzorgen? Stap naast ons in en ontdek hoe onze expertise jou kan ondersteunen in het efficiënt en succesvol leiden van jouw onderneming in de medische sector.

 

Contact

Wil je meer informatie of kunnen wij iets voor je doen?

Vul je contactgegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Algemene verordening gegevensbescherming

Verantwoordelijk: ETL NEDERLAND
Doel: Verzamelen van persoonsgegevens om aan uw verzoek te kunnen voldoen.
Legitimatie: toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: Er worden geen gegevens overgedragen aan derden, behalve wettelijke verplichting.
Rechten: toegang tot, rectificatie of verwijdering van de gegevens, evenals andere rechten, zoals uitgelegd in de aanvullende informatie.