070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Specialisaties

Visserij

Navigeer Naar Succes

Financiële Stuurmanskunst voor Visserij-Ondernemers

Als ondernemer in de visserijsector weet je dat succes niet alleen afhankelijk is van de vangst op zee, maar ook van strategisch en financieel inzicht aan wal. Het maximaliseren van rendement vereist een betrouwbare uitrusting, een deskundige bemanning, en een sterke partner aan wal die met je meedenkt. Dit is waar wij, als jouw financiële adviseurs, een cruciale rol spelen. Samen zorgen we voor de continuïteit van je onderneming door scherp te blijven op kansen, kosten, uitgaven, en de benutting van je quotum.

Onze adviseurs zijn er om samen met jou de koers te bepalen. Met een diepgaand begrip van de visserijsector en een proactieve benadering, ondersteunen we je bij essentiële beslissingen. Of het nu gaat om het vervangen van je schip, het beheren van quota, het plannen van bedrijfsopvolging, of het verkennen van innovatiemogelijkheden, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig advies.

Wij begrijpen de uitdagingen waar je als visser-ondernemer mee te maken hebt en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw unieke situatie. Onze adviseurs zijn meer dan bereid om mee te varen op jouw gedachten en bij te sturen waar nodig. Zo kun jij je focussen op wat je het beste doet: vissen, terwijl wij zorgen voor een stevige financiële basis aan wal.

 

Contact

Wil je meer informatie of kunnen wij iets voor je doen?

Vul je contactgegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Algemene verordening gegevensbescherming

Verantwoordelijk: ETL NEDERLAND
Doel: Verzamelen van persoonsgegevens om aan uw verzoek te kunnen voldoen.
Legitimatie: toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: Er worden geen gegevens overgedragen aan derden, behalve wettelijke verplichting.
Rechten: toegang tot, rectificatie of verwijdering van de gegevens, evenals andere rechten, zoals uitgelegd in de aanvullende informatie.