Sluit je aan bij ETL

REGIONAAL ONDERNEMERSCHAP VANUIT EEN STERKE GROEP

Ben jij die enthousiaste ondernemer uit de regio, met hart voor de klant en kennis van de regio? Sluit je dan aan bij onze ETL-groep. Steeds meer zelfstandige regiokantoren gingen je voor. Ze delen hun passie om ondernemers te helpen bij ondernemen zonder zorgen, de rode loper voor groei en bloei.

Ze pakken hun rol overal in de regio, de haarvaten van de samenleving. Allemaal als zelfstandig ondernemer aan het roer van hun eigen kantoor. Bij ETL blijf je ondernemer, je bedient je regionale markt naar eigen inzicht. En met de sterke support van onze ETL-groep. Altijd kun je rekenen op de collegiale inzet van je mede-ondernemers van ETL in het hele land. Ook is bij ons het buitenland dichtbij, want de ETL groep is internationaal.

Wil je meer weten wat wij voor jouw ondernemerschap en je kantoor kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Ook als je op zoek bent naar overdracht van je klantportefeuille.

Vanessa Hadinegoro, managing director van ETL Nederland
Brenda van den Burg-Brands, manager ETL Nederland

President Kennedylaan 19
2517 JK Den Haag
T (070) 8200272
M 06 22661094
info@etlnederland.nl

“We kunnen nog verder groeien, ook onder de grotere bedrijven. De ETL-groep biedt daarbij een welkome aanvulling. Het wekt vertrouwen als je als regionaal kantoor beschikt over een gedegen internationaal netwerk.”

Bekijk onze ETL-kantoren