070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Sluit je aan bij ETL

Sluit je aan bij de ETL-familie

Beleef the best of both worlds

Twan Konings

Twan Konings - Directeur Konings Maters

“Ik ben meer ondernemer dan fiscalist”

Konings Maters groeide in de afgelopen dik twee decennia uit tot een begrip in Nijmegen en omstreken. Begin 2018 ging het bedrijf op in ETL Nederland. Oprichter Twan Konings (58): ‘De overname heeft een nieuwe boost aan het ondernemerschap in ons bedrijf gegeven.’

‘We hadden prima zelfstandig verder gekund,’ vertelt directeur Twan Konings van Konings Maters . ‘Maar dat wilden we niet.’ Een zoektocht van enkele jaren naar een geschikte partner mondde voor de Nijmeegse accountancy en financieel adviseur uit in een samengaan met ETL Nederland. ‘Over ETL valt alleen maar goeds te vertellen.’

Overweeg je met je kantoor een nieuwe richting in te slaan? Ontdek de kracht van het ETL-model:

Groei en menselijke connectie: Naarmate ETL Accountants & Adviseurs groeit, neemt de menselijke interactie en samenwerking alleen maar toe. Een combinatie die zeldzaam is in de accountancywereld.

Behoud van identiteit: Bij ETL behoud je je lokale identiteit en ondernemerschap. Elk kantoor blijft uniek, maar profiteert tegelijkertijd van de voordelen en ondersteuning van een grote organisatie, nationaal en internationaal.

Flexibele Samenwerking: Onze basis? Vrijwilligheid. Je kiest zelf in hoeverre je gebruik wilt maken van de centrale diensten en expertise binnen de organisatie.

Kennisdeling en Innovatie: Profiteer van gedeelde expertise, van compliance tot IT en HR. We zetten ons in voor kennisuitwisseling, opleidingen en state-of-the-art technologie.

Een Sterke, Groeiende Naam: Sinds onze entree in Nederland heeft ETL een indrukwekkende groei doorgemaakt. We worden steeds meer herkend en gewaardeerd voor onze ‘best of both worlds’-formule.

Een uitgekiende zakelijke constructie:

Allereerst bieden we een transparante dealstructuur.
Via een zogenoemde activa passiva transactie betalen we ondernemers een bijzonder faire prijs voor hun kantoor. Zestig procent betalen we meteen uit, en veertig procent na twee jaar.

We richten een nieuwe BV op. In die BV bekomen partners die hun bedrijf aan ETL verkochten om niet een substantieel minderheidsbelang. Voor de eigenaren van het kantoor is dit een waardevolle bonus bovenop de initiële waarde van hun onderneming. Wij zien het als een investering in onze samenwerking!

De eigenaren behouden de regie over het toekomstige pad van hun kantoor. Als ondernemer houden zij dus grip op de groei en het rendement van de onderneming.

Wanneer een partner besluit uit te stappen, beloven we twee zaken. Ten eerste bieden we een gegarandeerde overname van zijn / haar aandelen in de nieuwe BV, tegen opnieuw een faire prijs. Ten tweede staan we klaar om de volgende generatie te ondersteunen met financiering. Dit faciliteert een soepele overgang zonder dat de nieuwe generatie een groot startkapitaal nodig heeft.

Bovendien, als het gaat om het vinden van een opvolger, springt ETL actief bij om de ideale match te vinden en de overgang vlekkeloos te laten verlopen.

Ben je klaar voor de volgende stap met je kantoor? Overweeg de kracht van ETL Accountants & Adviseurs en ontdek wat het betekent om zelfstandig te zijn, en toch samen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

President Kennedylaan 19
2517 JK Den Haag
T (070) 8200272
M 06 22661094
E info@etlnederland.nl 

“We kunnen nog verder groeien, ook onder de grotere bedrijven. De ETL-groep biedt daarbij een welkome aanvulling. Het wekt vertrouwen als je als regionaal kantoor beschikt over een gedegen internationaal netwerk.”

 

Bekijk onze ETL-kantoren