070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Accountant AA Konings & Meeuwissen

JOUW FUNCTIE

De naam “Konings & Meeuwissen accountants en belastingadviseurs” zegt het al, want hier ligt onze basis. Maar wij gaan veel verder; we bieden een totaalpakket aan financiële diensten. We adviseren onder andere over het slimmer en eenvoudiger inrichten van de administratie, over investeringen en de financiering daarvan, de structuur van een onderneming, wet- en regelgeving, ontwikkelingen in de markt en landelijke ontwikkelingen. Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij de klant direct in contact staat met zijn persoonlijk adviseur. Iemand met veel kennis en ervaring die begrijpt dat iedere ondernemer anders is. Een adviseur die de andere specialismen kan inschakelen, wij geloven in korte lijnen en het bundelen van onze krachten!

Je bent een vertrouwenspersoon voor de ondernemers die wij bedienen. Belangrijk is daarom dat je communicatief vaardig bent en kennis hebt van zaken: jij bent de financieel specialist en adviseur.
Je besteedt jouw tijd graag aan het proactief invullen van klantbehoeften en je kunt goed schakelen tussen je collega’s en de ondernemers die je bedient. Je levert een positieve bijdrage aan ons team en je weet op een goede manier gebruik te maken van de kwaliteiten van je collega’s. Tevens ben je verantwoordelijk voor het inwerken- en begeleiden van nieuwe collega’s en het optimaal functioneren van je team.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • AA-opleiding afgerond en aangevuld met een (afgeronde) praktijkopleiding.
  • Ervaring in een soortgelijke functie.
  • Een duidelijke visie op de accountancybranche.

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat je past binnen ons team en onze werkwijze en dus beschikt over de volgende persoonlijke kenmerken:

  • Dienstverlenende instelling;
  • Gericht op kwaliteit;
  • Communicatief en commercieel vaardig; 

ARBEIDSTIJD

Solliciteren? Stuur een email naar m.knoben@konings-meeuwissen.nl.

DIRECT SOLLICITEREN!

[contact-form-7 id=”1418″ title=”Formulario de contacto 1″]