070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Junior tot senior assistent accountant-  Nbc Eelman & Partners

JOUW FUNCTIE

Klaar voor een nieuwe start?

Locaties:              Den Burg (Texel) en Den Helder

NBC Eelman & Partners (kantoren in Den Helder en Den Burg – Texel) beschikt over een brede deskundigheid op het gebied van accountancy, fiscale zaken en personeels- en loonadministraties. Met ruim 50 enthousiaste medewerkers bedienen wij landelijk een veelzijdigheid aan klanten in diverse sectoren. Wij staan dicht bij de klant en persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. Ons team zoekt versterking: dit is je kans om deel uit te maken van deze informele, open organisatie

Heb je onlangs je diploma gehaald en ben je klaar voor een mooie uitdaging of ben je al gevorderd in de accountancy en heb je behoefte aan een nieuwe uitdaging? Ter uitbreiding van ons team professionals hebben wij binnen ons accountancy team op alle niveaus uitdagende functies beschikbaar om jezelf verder te ontwikkelen en te werken aan jouw groei:

  • beginnend assistent accountant
  • gevorderd assistent accountant
  • relatiebeheerder MKB portefeuille
  • accountant AA

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken, krijg je energie van het meedenken in oplossingen en gaat je hart sneller kloppen van het werken met cijfers? Dan hopen wij dat je snel met ons in gesprek wilt over in welke rol jij ons team komt versterken.

INTERESSE?

NBC Eelman & Partners
Wij bieden je een uitdagende positie met de mogelijkheid om verder door te groeien. Je wordt onderdeel van een organisatie met een veelzijdigheid aan klanten. Onze organisatie kenmerkt zich door de laagdrempelige cultuur waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Met bijna 50 collega’s werken wij vanuit onze vestigingen op Texel en in Den Helder. Wij vinden het belangrijk dat je werk doet waar je hart sneller van gaat kloppen. Ons motto is Samenwerken & Verbinden en dat vinden we zowel intern als extern erg belangrijk. Ga jij de samenwerking & verbinding met ons aan? Kom dan snel eens een kop koffie drinken om nader kennis te maken!

Aantal uren:         24-40

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Gaby Boumans (0641191747) of Sandra Koning (0611775437). Wil je direct solliciteren, stuur dan je motivatie met CV naar hr@nbceelman.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

DIRECT SOLLICITEREN!

[contact-form-7 id=”1418″ title=”Formulario de contacto 1″]