070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Assistent accountant RA Konings Meeuwissen

JOUW FUNCTIE

De naam “Konings & Meeuwissen accountants en belastingadviseurs” zegt het al, want hier ligt onze basis. Maar wij gaan veel verder; we bieden een totaalpakket aan financiële diensten. We adviseren onder andere over het slimmer en eenvoudiger inrichten van de administratie, over investeringen en de financiering daarvan, de structuur van een onderneming, wet- en regelgeving, ontwikkelingen in de markt en landelijke ontwikkelingen. Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij de klant direct in contact staat met zijn persoonlijk adviseur. Iemand met veel kennis en ervaring die begrijpt dat iedere ondernemer anders is. Een adviseur die de andere specialismen kan inschakelen, wij geloven in korte lijnen en het bundelen van onze krachten!

Als onze senior assistent-accountant RA houd je je bezig met standaard en complexe controlewerkzaamheden en begeleid je de assistent accountants. Je denkt mee over aanbevelingen voor de verbeteringen in de processen van onze klanten.  Jij bent degene die voor de klant belangrijke actuele ontwikkelingen signaleert en probeert in te springen op veranderingen. Deze werkzaamheden verricht je zowel bij de klant op locatie als op kantoor. Je werkt met ervaren collega’s in een team en krijgt een goede begeleiding op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Je bent inventief en enthousiast en je hebt de wil om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Het is in ieder geval belangrijk dat je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent studerend voor de Masterfase van de RA-opleiding. Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring opgedaan in de controlepraktijk;
  • Je hebt een professionele, representatieve uitstraling en bent analytisch sterk;
  • Je bent enthousiast en gedreven en je hebt de wil om te leren en jezelf te ontwikkelen;
  • Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in een hecht team te werken;
  • Je bent flexibel, communicatief vaardig, servicegericht en je neemt graag verantwoordelijkheid.

Interesse?

Vanaf 24 uur.

Solliciteren? Stuur een email naar m.knoben@konings-meeuwissen.nl.

DIRECT SOLLICITEREN!

[contact-form-7 id=”1418″ title=”Formulario de contacto 1″]