070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Assistent accountant samenstel NBC van Roemburg

Wij zoeken een ambitieuze assistent-accountant die cijfermatig goed onderlegd is. Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede adviseur en je hebt interesse in de IT. Dit betekent dat je voortdurend meedenkt met onze klanten en hen pro-actief op weg helpt bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering.

Als assistent-accountant krijg je bij NBC de kans om een goede start te maken, waarvan je je hele carrière voordeel zult ondervinden. Je kunt meteen aan de slag voor onze MKB-klanten, die actief zijn in allerlei branches. Natuurlijk met de juiste begeleiding.

JOUW FUNCTIE

 • Je verwerkt en beoordeelt financiële administraties en stelt jaarrekeningen samen;
 • Je voert daarvoor cijferbeoordelingen en verbandscontroles uit en legt je bevindingen vast in digitale dossiers;
 • Je monitort periodiek de ontwikkeling van de resultaten en de liquiditeitspositie van klanten;
 • Je werkt zoveel mogelijk aan je opdrachten bij de klant op locatie, waardoor je bij meerdere bedrijven een ‘kijkje in de keuken’ kunt krijgen;
 • Je signaleert adviesmogelijkheden en bereidt adviezen voor.

 

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding op HBO of universitair niveau afgerond met als specialisatie accountancy, bedrijfskunde of bedrijfseconomie;
 • Je hebt flair, met goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je beheerst verschillende online toepassingen. Kennis van Caseware is een pré;
 • Je bent leergierig, wilt op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen binnen het vakgebied en wilt graag doorpakken in de vorm van een vervolgstudie;
 • Je bent een kei in het analyseren van data;
 • Wij zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, beschikken over een professioneel kritische instelling en die een rechte rug en focus op kwaliteit hebben.

WAT KRIJG JE VAN ONS?

Een uitdagende en afwisselende baan waarin je al je persoonlijke en vaktechnische ervaring kwijt kunt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen, met uitstekende studiefaciliteiten en begeleiding on-the-job. Verder vinden wij het leuk als je meedenkt over de verdere inrichting en groei van onze dienstverlening, nu en in de toekomst.

NBC kent een fijne, informele werksfeer waar werken en plezier hand in hand gaan in een team van ongeveer 60 gedreven en enthousiaste collega’s die veel met elkaar lachen, maar hun verantwoordelijkheid voor de klant serieus nemen.

Natuurlijk is het salaris goed en marktconform, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden.

  ARBEIDSTIJD

  Ben jij zo’n knappe kop die altijd dat stapje extra zet, gaat voor het beste resultaat, ben je niet op je mondje gevallen en fulltime beschikbaar? Grijp dan nu je kans!


  ENTHOUSIAST? REAGEER DIRECT!

  Hebben we met bovenstaande omschrijving je enthousiasme aangewakkerd en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan als assistent-accountant? Reageer dan direct en mail jouw motivatiebrief en cv naar info@nbcvanroemburg.nl.

  DIRECT SOLLICITEREN!

  [contact-form-7 id=”1418″ title=”Formulario de contacto 1″]