070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Zelfstandig Aangiftemewerker  Abc Accountants & Adviseurs 

JOUW FUNCTIE

Als Zelfstandig Aangiftemedewerker richt je je op het opstellen van de meer complexe aangiften en het geven van belastingadviezen. Tevens fungeer je als rechterhand van de teamleider van het fiscale team en coördineer je de werkzaamheden voor de aangiftepraktijk. Je begeleid de aangiftemedewerkers, verzorgt de review van hun werk en stuurt bij waar nodig. Dit betreft een fulltime functie, 32 uur is bespreekbaar.

ABC Accountants & Adviseurs is een ondernemende club mensen – Persoonlijk, Professioneel en Betrokken. Een accountants en belastingadvieskantoor met kantoren in Barendrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met een team van circa 85 medewerkers ondersteunen we een gevarieerde groep MKB-cliënten en halen wij het beste uit onze klanten en uit onszelf. Persoonlijke aandacht, snelle service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en betaalbaarheid vinden wij belangrijk in onze dienstverlening.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde academische opleiding op het gebied van
    Fiscaal Recht en je hebt tussen de 3-7 jaar ervaring in een aangiftepraktijk vooral met vennootschapsbelasting;
  • Vakinhoudelijk sterk, resultaatgericht, dienstverlenend en ondernemend
  •  Je bent pragmatisch, analytisch sterk en creatief in het bedenken van oplossingen
  •  Daarnaast ben je nauwkeurig en punctueel
  • Je hebt ervaring en affiniteit met MKB bedrijven
  •  Je bent een teamspeler, communicatief sterk en je vindt het een uitdaging om collega’s te begeleiden en verder te brengen in hun werk.

INTERESSE?

Ben jij die gedreven professional en vind je het leuk om collega’s te begeleiden? Dan maken we graag kennis met je. Stuur een mail naar b.doeve@abcaccountants.nl of bel (06) 281 28 933.

DIRECT SOLLICITEREN!

[contact-form-7 id=”1418″ title=”Formulario de contacto 1″]