Business Developer Arbeidsmarkt Etl Nederland

JOUW FUNCTIE

Hou jij van nieuwe dingen neerzetten, met oog voor ‘The Bigger Picture’ en tegelijkertijd de handen uit de mouwen steekt? Word jij enthousiast van een nieuw concept opbouwen?

ETL Accountants en Adviseurs heeft ruim 30 zelfstandig opererende Accountancy kantoren die een full servicepakket aan diensten en specialisten biedt; accountants, belastingadviseurs, juridische en organisatie-experts. Kantoren met een eigen identiteit, regionaal karakter en een echt MKB-kantoor zijn, tegelijkertijd onderdeel van ETL GLOBAL, dat staat voor kennis en kwaliteit op een hoog niveau.

Deze kantoren zijn fantastisch leuke werkgevers, maar dat weten nog veel te weinig mensen. Daarom gaat ETL oplossingen ontwikkelen en bij elkaar brengen voor de uitdagingen van de arbeidsmarkt van vandaag én morgen.

Je gaat je richten op het werven én vasthouden van mensen. Door ETL als werkgever goed in de markt te zetten en te laten zien hoe het is om bij een van de ETL kantoren te werken. Door (ook) buiten de geijkte paden te kijken. Dus talenten uit andere vijvers vissen, niet alleen selecteren op cv en leeftijd en samenwerkingen aangaan met onder meer hogescholen en universiteiten. 
Oplossingen pakken we aan door partnerships en samenwerkingen met de beste HR-dienstverleners, onder jouw regie.

Vind je het leuk om met deze nieuwe oplossingen de ondernemers van ETL écht verder te helpen? Dan ben jij onze Business Developer Arbeidsmarkt.

Wat ga je dan doen?

Je gaat deze nieuwe functie inhoud geven en je voert alle taken uit die gericht zijn op alle nieuwe initiatieven rondom de Arbeidsmarkt aanpak, waarbij jouw verantwoordelijkheid onder andere bestaat uit het uitzetten en opvolgen van afgesloten partnerships, naast de interne communicatie met ETL-kantoren.

Jij bent letterlijk de spin in het web in deze opbouwfase. Je weet het overzicht te bewaren in een hectische omgeving. Je bent het aanspreekpunt voor ETL-kantoren, en internationale en nationale partners. Intern ben je de schakel tussen de partners, talent- sourcers, en ondersteunende specialisten.

Jouw taken bestaan o.a. uit:

 • Het verder vormgeven en de uitvoering van alles rondom ETL als “werkgevers-merk”. Dat gaat zowel om de inhoud, communicatie als de arbeidsmarktcommunicatie.
 • Het contact onderhouden met de ETL-kantoren, interne collega’s, bestaande en nieuwe samenwerkingspartners.
 • Het proactief benaderen van partners die geschikt zijn voor ons ETL-netwerk.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

 • Wat zoeken we?

  Een nieuwsgierig, sociaal, ondernemend en servicegerichte aanpakker. Iemand die het leuk vindt om iets nieuws op te zetten, gestructureerd te werk gaat, oog heeft voor detail en graag alle balletjes hooghoudt. Een organisatorische duizendpoot.

  • Jij gaat voor praktisch resultaat en kwaliteit en houdt niet van moeilijk doen als dat niet nodig is. Jij denkt in oplossingen in plaats van problemen.
  • Communicatief sterk, jij kan namelijk anderen goed motiveren en overtuigen.
  • Hands-on ervaring en affiniteit met arbeidsmarktcommunicatie, denk bijvoorbeeld aan posts maken en plaatsen, websites updaten, vacatures uitzetten op platforms.
  • Beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal is dan ook een must.
  • Jij hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO- of HBO-niveau. Maar we kijken liever naar wie jij bent als persoon, dan enkel naar jouw papieren, dus als je dat denkniveau hebt zonder de papieren nodigen we je graag uit te solliciteren.
  • En heb je 5 jaar werkervaring of misschien al 20? Je bent altijd welkom!
  • Ook ben je praktisch en handig met diverse digitale middelen zoals Microsoftpakketten, misschien Adobe. Je weet de weg op social media en online slim te vinden en schakelt snel.
  • Je bent minimaal 24 en liefst 32 uur per week beschikbaar en flexibel.
  • ETL heeft haar hoofdkantoor in Den Haag met een klein team dat hybride werkt, dus woonachtig in die regio is handig. De functie kan deels door thuiswerken gedaan worden.

   

  Wat bieden wij jou?

  Een gevarieerde, interessante baan met een groot netwerk om je heen en daarbij volop mogelijkheden tot verdere ontwikkeling.

  Naast een goed salaris bieden wij je een pensioenregeling en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

ARBEIDSTIJD

24 – 32 uur per week.

Stuur je CV inclusief motivatie Recruitment@etlnederland.nl . Voor meer vragen of info kun je altijd contact opnemen met Brenda van den Burg op 070 – 8200272 of via brenda.vandenburg@etlnederland.nl.

DIRECT SOLLICITEREN!