070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Ervaren Assistent Accountant NBC Eelman & Partners Locatie Texel

JOUW FUNCTIE

Altijd al willen wonen en werken aan zee, dan is dit je kans!

NBC Eelman & Partners (kantoren in Den Helder en Den Burg – Texel) beschikt over een brede deskundigheid op het gebied van accountancy, fiscale zaken en personeels- en salarisadministraties. Met ruim 40 enthousiaste medewerkers bedienen wij landelijk een veelzijdigheid aan klanten in diverse sectoren. Wij staan dicht bij de klant en persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. Ons team zoekt versterking: dit is je kans om deel uit te maken van deze informele, open organisatie. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Assistent Accountant voor ons accountancyteam.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het produceren van geconsolideerde jaarrekeningen voor onze cliënten, het verzorgen van de aangiftes omzetbelasting en het opzetten van prognoses en kasstromen. We verwachten dat je denk- en werkniveau minimaal MBO+ is, maar een HBO niveau heeft de voorkeur vanwege de zwaarte van deze functie.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Kun je zelfstandig werken en hou je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Vind je het een must om je verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen? Krijg je energie van het meedenken in oplossingen? En heb je affiniteit met nieuwe automatiseringsmogelijkheden op accountancy gebied en affiniteit met applicatiebeheer gericht op het werkgebied accountancy? Dan zijn wij op zoek naar jou.

ARBEIDSTIJD

Werk je graag samen met collega’s, zoek je een functie waarin communiceren van wezenlijk belang is en ben je tussen de 20-40 uur per week beschikbaar? Dan komen we graag met je in contact!

Pas jij perfect in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Gaby Boumans via hr@nbceelman.nl

DIRECT SOLLICITEREN!

[contact-form-7 id=”1418″ title=”Formulario de contacto 1″]