070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Junior belastingadviseur bij nbc eelman & partners

JOUW FUNCTIE

Altijd al willen wonen en werken aan zee, dan is dit je kans!
NBC Eelman & Partners (kantoren in Den Helder en Den Burg – Texel) beschikt over een brede deskundigheid op het gebied van accountancy, fiscale zaken en personeels- en salarisadministraties. Met ruim 40 enthousiaste medewerkers bedienen wij landelijk een veelzijdigheid aan klanten in diverse sectoren. Wij staan dicht bij de klant en persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. Ons team zoekt versterking: dit is je kans om deel uit te maken van deze informele, open organisatie. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Assistent Accountant.
Als junior belastingadviseur ga je zelfstandig complexe fiscale aangiftes opstellen en ondersteun je collega’s bij het verstrekken van fiscale adviezen en adviestrajecten. Je bent onderdeel van het fiscale team en maakt kennis met alle facetten van de fiscale praktijk zodat je tot belastingadviseur kunt door ontwikkelen. Ervaring met adviestrajecten is een pre.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met cijfers te maken heeft? Kun je zelfstandig werken en hou je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Vind je het een must om je verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen? Krijg je energie van het meedenken in oplossingen? Werk je graag samen met een team van professionals en zoek je een functie waarin communiceren van wezenlijk belang is? Dan hopen wij dat wij snel mogen kennismaken!

ARBEIDSTIJD

Werk je graag samen met collega’s, zoek je een functie waarin communiceren van wezenlijk belang is en ben je tussen de 24-40 uur per week beschikbaar? Dan komen we graag met je in contact!
Pas jij perfect in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Gaby Boumans via hr@nbceelman.nl

DIRECT SOLLICITEREN!

[contact-form-7 id=”1418″ title=”Formulario de contacto 1″]