Medewerker Loonadministratie – NBC Eelman & Partners

JOUW FUNCTIE

Locatie:           Den Burg (Texel) of Den Helder

Zorg jij voor het salaris van een ander?

NBC Eelman & Partners (kantoren in Den Helder en Den Burg – Texel) beschikt over een brede deskundigheid op het gebied van accountancy, fiscale zaken en personeels- en loonadministraties. Met ruim 50 enthousiaste medewerkers bedienen wij landelijk een veelzijdigheid aan klanten in diverse sectoren. Wij staan dicht bij de klant en persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. Ons team zoekt versterking: dit is je kans om deel uit te maken van deze informele, open organisatie.

In de functie van medewerker loonadministratie ben je verantwoordelijk voor de loonadministratie voor onze klanten. Hierbij maak je gebruik van de software van Nmbrs. Je onderhoudt zelf de contacten met de klanten en krijgt te maken met diverse CAO’s en salarisvraagstukken. Het werk is hierdoor erg afwisselend. Ook adviseer je klanten over allerlei loongerelateerde onderwerpen.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Wij zoeken een kandidaat met minimaal een afgeronde MBO opleiding met goede communicatieve vaardigheden. Je bent nauwkeurig, efficiënt en bereid je verder te ontwikkelen. Kun jij zelfstandig werken en hou je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Neem dan vooral contact met ons op!

INTERESSE?

NBC Eelman & Partners
Wij bieden je een uitdagende positie met de mogelijkheid om verder door te groeien. Je wordt onderdeel van een organisatie met een veelzijdigheid aan klanten. Onze organisatie kenmerkt zich door de laagdrempelige cultuur waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Aantal uren:    24-40

Met bijna 50 collega’s werken wij vanuit onze vestigingen op Texel en in Den Helder. Wij vinden het belangrijk dat je werk doet waar je hart sneller van gaat kloppen. Ons motto is Samenwerken & Verbinden en dat vinden we zowel intern als extern erg belangrijk. Ga jij de samenwerking & verbinding met ons aan? Kom dan snel eens een kop koffie drinken om nader kennis te maken!

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Gaby Boumans (0641191747) of Sandra Koning (0611775437). Wil je direct solliciteren, stuur dan je motivatie met CV naar hr@nbceelman.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

DIRECT SOLLICITEREN!