070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Medewerker salarisadministratie / Accountancy de vaan mkb advies

JOUW FUNCTIE

Wij zijn op zoek naar een starter voor een allround functie binnen ons kantoor in Den Dungen. Je gaat de salarisadministratie en alle daarbij behorende werkzaamheden verzorgen waarbij je volop kunt leren en jezelf breed kunt ontwikkelen. Daarnaast verzorg je niet alleen de salarisadministratie, maar help je bij het inboeken van administraties en voorbereiden van jaarrekeningen, maar ook zul je aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting gaan voorbereiden en opstellen. Je hebt, naar gelang je ervaring, contact met de klanten en voorziet ze van informatie waar nodig. Je werkzaamheden bestaan uit:

• Het verzorgen van de salarisadministratie;
• Het verzorgen van administraties;
• Het voorbereiden van jaarrekeningen;
• Het voorbereiden van fiscale aangiften:
• Het onderhouden van contact met klanten.

Op ons kantoor in Den Dungen ga je samenwerken met zo’n twintig collega’s. Samen zorgen we voor de persoonlijke dienstverlening aan ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf. Aandacht en service voor onze klanten staat bij ons op nummer één, maar de persoonlijke ontwikkeling van collega’s wordt zeker niet vergeten. Wij vinden het erg belangrijk dat collega’s (vervolg)opleidingen of cursussen volgen. Dus wil je werken, groeien en jezelf ontwikkelen binnen een gezellig team in de regio Den Bosch, dan ben je bij ons aan het goede adres.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  Als je bij ons aan de slag gaat heb je een afgeronde HBO of MBO opleiding niveau 4, in de richting van assistent accountant / administrateur en kun je niet wachten om de theorie om te zetten in praktijk.

  Wanneer de onderstaande punten herkenbaar zijn voor je, zien wij je graag bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek.

  • Je bent gemotiveerd en cijfermatig sterk;
  • Je hebt een afgeronde HBO of MBO opleiding niveau 4;
  • Je bent zelfstandig, maar niet bang om vragen te stellen;
  • Je wilt jezelf graag ontwikkelen binnen een gezellig team.

  ARBEIDSTIJD

  Wij zoeken iemand voor 24 tot 40 uur per week.

  Solliciteren? Stuur een email naar Petra Bennebroek: petra@dva-adviesgroep.nl .

  DIRECT SOLLICITEREN!

  [contact-form-7 id=”1418″ title=”Formulario de contacto 1″]