070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Medewerker Salarisadministartie BW&S Accountants en Adviseurs B.V.

JOUW FUNCTIE

Wij zijn een groeiend accountants- en financieel advieskantoor met een uiteenlopende klantenportefeuille, voornamelijk uit de regio Apeldoorn-Deventer-Zwolle-Zutphen.

BW&S is een kantoor met een gevarieerde dienstverlening die toegevoegde waarde levert voor alle typen ondernemers en zelfstandigen.

Onder ons bedrijfsmotto ‘BW&S Betrouwbaar en betrokken” zorgen we samen voor grip op de financiële huishouding van de onderneming. Altijd op basis van een goede persoonlijke relatie, met 100% inzet en met beide benen op de grond. Naast betrouwbaar en betrokken zijn informeel en flexibel belangrijke kenmerken van onze cultuur.

 Gelet op jouw ervaring ga je bij BW&S aan de slag met alle voorkomende werkzaamheden die horen bij een salarisadministratie: het verwerken van salarisstroken en loonaangiften, maar vooral ook advisering aan onze klanten.

Op basis van deze werkzaamheden heb je dus direct klantcontact en door de vele klanten uit verschillende branches, is er volop afwisseling en uitdaging.

Verder spar je samen met je collega’s over interessante vraagstukken om elkaar verder (vaktechnisch) op met name personeel- en loongerichte aspecten te ontwikkelen.

 

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig salarismedewerker voor de (MKB) praktijk. Als jij onderstaande punten leest, dan herken jij jezelf meteen.

  • Je hebt een afgeronde opleiding PDL;
  • Je hebt enige jaren ervaring in de salarispraktijk, bij voorkeur met het salarispakket van Loket;
  • Je kunt en oplossingsgericht denken en werken;
  • Je hebt de motivatie om alles uit jezelf te halen en het beste voor de klant te leveren;
  • Je hebt een voorkeur voor afwisseling en flexibiliteit in je werk;
  • Je bent positief kritisch, kwaliteitsgericht, sociaal vaardig en een teamspeler.

 

ARBEIDSTIJD

Wij zoeken iemand voor minimaal 16 tot 24 uur.

 Solliciteren? Stuur een email naar gradus@bw-s.org of recruitment@etlnederand.nl.

 

DIRECT SOLLICITEREN!

[contact-form-7 id=”1418″ title=”Formulario de contacto 1″]