070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Ra accountant konings & meeuwissen 

JOUW FUNCTIE

De naam “Konings & Meeuwissen accountants en belastingadviseurs” zegt het al, want hier ligt onze basis. Maar wij gaan veel verder; we bieden een totaalpakket aan financiële diensten. We adviseren onder andere over het slimmer en eenvoudiger inrichten van de administratie, over investeringen en de financiering daarvan, de structuur van een onderneming, wet- en regelgeving, ontwikkelingen in de markt en landelijke ontwikkelingen. Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij de klant direct in contact staat met zijn persoonlijk adviseur. Iemand met veel kennis en ervaring die begrijpt dat iedere ondernemer anders is. Een adviseur die de andere specialismen kan inschakelen, wij geloven in korte lijnen en het bundelen van onze krachten! 

Als RA Accountant ben je de sparringpartner voor bestuurders en ondernemers. Je bent  eindverantwoordelijk voor (wettelijke) controleopdrachten. Je bent ondernemend en je wil mee bouwen aan de dynamische controlepraktijk van Konings & Meeuwissen binnen het internationale netwerk van ETL. Er zijn mogelijkheden om door te groeien tot partner. 

Werkzaamheden: 

Als RA Accountant ben je ondernemend en ben je goed in staat om de mensen binnen jouw afdeling te coachen en te begeleiden. Je adviseert jouw klanten, zowel binnen het MKB als Internationale segment, je denkt mee over aanbevelingen voor de verbeteringen in de processen van onze klanten.  Jij bent degene die voor de klant belangrijke actuele ontwikkelingen signaleert en in springt op veranderingen. Tevens ben je (mede) verantwoordelijk voor de kwaliteit, planning en onze dienstverlening. Kortom; een mooie en uitdagende rol met alle vrijheid. 

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • Je bent inventief, ambitieus en enthousiast en je hebt de drive om samen met ons, de audit afdeling naar een hoger plan te tillen 
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring opgedaan in de controlepraktijk 
  • Je hebt een professionele, representatieve uitstraling en bent analytisch sterk 
  • Je bent enthousiast en gedreven. 

  interesse?

  Vanaf 32 uur. 

  Solliciteren? Stuur een email naar m.knoben@konings-meeuwissen.nl. 

  DIRECT SOLLICITEREN!

  [contact-form-7 id=”1418″ title=”Formulario de contacto 1″]