070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Salarisadministrateur / adviseur konings & meeuwissen 

JOUW FUNCTIE

De naam “Konings & Meeuwissen accountants en belastingadviseurs” zegt het al, want hier ligt onze basis. Maar wij gaan veel verder; we bieden een totaalpakket aan financiële diensten. We adviseren onder andere over het slimmer en eenvoudiger inrichten van de administratie, over investeringen en de financiering daarvan, de structuur van een onderneming, wet- en regelgeving, ontwikkelingen in de markt en landelijke ontwikkelingen. Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij de klant direct in contact staat met zijn persoonlijk adviseur. Iemand met veel kennis en ervaring die begrijpt dat iedere ondernemer anders is. Een adviseur die de andere specialismen kan inschakelen, wij geloven in korte lijnen en het bundelen van onze krachten! 

Als ervaren salarisadministrateur of adviseur weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om een eigen klantenportefeuille te verzorgen. Er staat je een dynamische en afwisselende baan te wachten.  

Je controleert de aangeleverde gegevens van klanten, brengt daarin mutaties aan en draait de salarisstroken. Je signaleert problemen en neemt vervolgens zelf contact op met de klant. Met jouw klantgerichte instelling weet je een goede band op te bouwen. Zijn er veranderingen binnen de verschillende CAO’s of de wetgeving? Dan weet jij als eerste wat er speelt en brengt dit intern en extern over. Jij zet je kennis in op het gebied van fiscaliteit, sociale verzekeringen, arbeidsrecht, pensioenen, werknemersverzekeringen en hrm in samenwerking met je collega’s en andere disciplines binnen kantoor, 

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  Het is in ieder geval belangrijk dat je voldoet aan de volgende voorwaarden: 

  • MBO/HBO werk- en denk niveau; 
  • In het bezit van PDL/VPS of relevante werkervaring; 
  • Kennis van Afas en Loket; 
  • Ervaring met diverse CAO’s; 
  • Sterk in het bepalen van prioriteiten 

   INTERESSE?

   Vanaf 24 uur. 

   Solliciteren? Stuur een email naar m.knoben@konings-meeuwissen.nl. 

    

   DIRECT SOLLICITEREN!

   [contact-form-7 id=”1418″ title=”Formulario de contacto 1″]