070 -82 00 272 info@etlnederland.nl

Toegewijd, zelfstandig en met elkaar

WERKEN BIJ ETL

Wil jij werken met collega’s die geloven in lokaal ondernemerschap en die saamhorigheid belangrijk vinden? Maak kennis met onze ETL-familie. 

Steeds meer accountants, administratieconsulenten, belastingadviseurs en financieel specialisten kozen voor ons. Van tientallen pioniers groeiden wij naar honderden enthousiaste medewerkers. 

Zij delen hun passie om ondernemers te helpen bij ondernemen zonder zorgen, de rode loper voor groei en bloei. Ze pakken hun rol overal in de regio, de haarvaten van de samenleving. Je vindt ze in onze zelfstandige ETL-kantoren.  

Wij kennen de vraagstukken en voorkeuren van plaatselijke ondernemers. Want bij onze ETL-kantoren staan er ook ondernemers aan het roer. Zij hebben hart voor hun zaak, kennis van hun klanten en oog voor jou als medewerker. Zij weten hoe je klantvragen koppelt aan kansen voor jou.  

Hier is volop ruimte voor je. De komende jaren breiden we uit in de regio. Wij helpen je om je vak uit te oefenen met de overtuiging, vakmanschap en verantwoordelijkheid die daarbij horen. Altijd met de menselijke maat voorop. Want we willen niet alleen jouw inzet, we willen ook energie geven. Bij ons krijg je nooit het gevoel dat je uitgeleerd bent. 

Je werkt zelfstandig, dicht bij de klant, en je inspireert het team om je heen met je kennis, ervaring en visie. Soms trek je samen op met collega’s van andere ETL-kantoren. Zelfs internationaal, want jouw duizenden buitenlandse collega’s in tientallen landen maken zich ook sterk voor ondernemerschap in de regio. 

Er wordt hard gewerkt, maar in een geweldige sfeer, met veel aandacht voor de menselijke kant.  

Elk kantoor een eigen cultuur en karakter, lokaal maar met de mogelijkheden van een groot internationaal netwerk.” 

Wij heten je graag welkom in onze ETL-familie! 

Bekijk hier ons vacatureaanbod

Leer onze ETL-collega’s nader kennen. 

[wmts id=”573″]